Sofia Vicoveanca Varsta

Cantareata și-a păcălit soțul o viață întreagă când venea vorba despre o anumita ciorbă pe care ea o pregatea. Sofia Vicoveanca și-a mințit soțul toată viața.


Sofia Vicoveanca Adora Sa Conduca Wowbiz

Are 73 de ani dar n-o bate gândul să renunțe la scenă.

Sofia vicoveanca varsta. El a lucrat timp de peste 40 de ani la ziarul Zori noi din Suceava devenit dupa decembrie 89 Crai Nou. De dragul ei suceveni au numit o stradă importantă din oraș după numele ei. În momentele de suferinţă prin care a trecut artista s-a consolat rugându-se.

Sofia Vicoveanca a fost casatorita cu ziaristul sucevean Victor Micu care a decedat in aprilie 2001 la varsta de 70 de ani. About Press Copyright Contact us Creators Advertise Developers Terms Privacy Policy Safety How YouTube works Test new features Press Copyright Contact us Creators. Bărbatul s-a stins din viață în urmă cu ceva timp însă nu a mai apucat să afle adevărul după cum spune chiar soția lui.

După ce s-a întors tata din prizonierat s-au născut fraţii mei doi flăcăi şi o soră ea fiind. Artista locuieşte la Suceava singurul oraş din România aflat sub carantină totală. Astăzi Vlad fiul Sofiei Vicoveanca își sărbătorește ziua de naștere.

Cântăreaţa de muzică populară Sofia Vicoveanca în vârstă de 78 de ani a reacţionat după ce în mediul online a apărut informaţia că ar fi în stare gravă din cauza coronavirusului. Identitatea Românească 27k Afișări 26 Voturi. A revenit la Chișinău plină de energie și dorințe.

Deși au trecut anii și atâtea întâmplări peste celebra interpretă de muzică populară ea nu se schimbă pare că nu îmbătrânește și a rămas același om al satului dintotdeauna. În cadrul emisiunii Teo Show transmisă pe postul Kanal D artista a spus ce o ține în priză dar și de ce dureri se mai plânge când și când. Artista a mărturisit că părinţii ei au trăit o adevărată dramă după ce fraţii săi s-au stins din viaţă.

Sofia Vicoveanca Artista cu colecție de 200 de costume. Îi mulumesc lui Dumnezeu ca am ajuns la aceasta vârsta i ca reuesc sa fiu pe picioare. Moment din Arhiva TVR difuzat în emisiunea TVR55 în noiembrie 2011 pe TVR1 şi TVR Internaţional în care invitata Lianei Stanciu a fost marea doamnă a muzi.

Sofia Vicoveanca a dus o viață grea Celebra artistă de muzică populară a dezvăluit care sunt două dintre sfaturile preţioase primite de la mama ei Veronica Fusa şi pe care le-a respectat. Emisiunea Tezaur folcloric redactor Marioara Murarescu. Strada cu numele meu este de câțiva ani.

Autoritățile din acest oraș în care locuiește celebra interpretă de muzică populară au decis în urmă cu mai bine de 10 ani să îi facă această supriză în semn de respect pentru întreaga ei activitate. Sofia Vicoveanca este una dintre cele mai cunoascute și îndrăgite cântărețe de muzică populară din România însă nu toată lumea știe că are un fiu pe care-l iubește ca pe ochii din cap. Sofia Vicoveanca a împlinit 78 de ani dar nu-și arată deloc vârsta.

Sofia Vicoveanca s-a apropiat mult de Dumnezeu după ce familia ei a fost grea încercată. îndrgita interpreta de muzica popular Sofia Vicoveanca împlinete astzi 23 septembrie vârsta de 69 de ani iar pe 1 octombrie va marca i 51 de ani de activitate dedicata muzicii populara n Eu petrec ziua mea prin munc aa cum era pe vremuri. A avut o copilărie întunecată de greutăți.

Îndrăgita cântăreața care a scris și peste 100 de poezii s-a născut la data de 23 septembrie 1941 în comuna. S-a născut în nordul Bucovinei. Sofia e tare fericită că unul dintre bulevardele din Suceava îi poartă numele.

Ea a învăţat-o să nu vorbească mult şi să nu râdă tare zgomotos. Despre viața îndrăgitei artiste Sofia Vicoveanca. Deși a împlinit 78 de ani Sofia Vicoveanca este într-o formă de zile mari și este foarte activă.

În urmă cu câţiva ani artista a povestit pentru Revista Taifasuri că în familia ei au fost patru copii dar fraţii. Sofia Vicoveanca a împlinit vârsta de 77 de ani. Cântăreața de muzică populară arată incredibil și a dezvăluit secretul care o menține în formă.

Sofia Vicoveanca are un bulevard cu numele ei. Sofia Vicoveanca are un fiu Vlad Micu în vârstă de 49 de ani și două nepoate. Anii au trecut și talentul i-a purtat pașii spre o viață plină de cântec și joc artista fiind apreciată prin toate locurile în care a pășit.


Sofia Vicoveanca Va Canta La Cornișa De Sfanta Maria Telebuzz


Cine E și Cum Arată La 49 De Ani Fiul Sofiei Vicoveanca El Rămane Pruncul Meu Libertatea


Despre Viața Indrăgitei Artiste Sofia Vicoveanca Identitatea Romanească


Romanian Musicians Famousfix Com List


Interviu Solista De Muzică Populară Sofia Vicoveanca Fac 58 De Ani De Cantec In Rest Nu Mă Uit In Buletin Ca Să Nu Mi Stric Ziua


Incredibil Cat De Bine Poate Sa Arate Sofia Vicoveanca La 75 De Ani Nu Are Nicio Operatie Estetica Doamna Folclorului Bucovinean E Aproape Neschimbata Fata De Cum Arata In Tinerete Iar Imaginile


Sofia Vicoveanca Despre Moartea Ionelei Prodan Am Impărțit Aceeași Cameră Libertatea


Sofia Vicoveanca Orchestra Populara Rapsozii Botosanilor


Sofia Vicoveanca Dramele Din Spatele Zambetului Său Romanesti Vedete Unica Ro


Sofia Vicoveanca Dramele Din Spatele Zambetului Său Romanesti Vedete Unica Ro


Sofia Vicoveanca Anii Nu Sunt Cei Din Buletin Ci Aceia Pe Care I Simţi Pe Care I Ai In Suflet Jurnal Spiritual


Sofia Vicoveanca Dramele Din Spatele Zambetului Său Romanesti Vedete Unica Ro


Sofia Vicoveanca Wikiwand


Sofia Vicoveanca S A Fotografiat După Perioada De Izolare Cum Arată Acum Artista De Muzică Populară Impact


Sofia Vicoveanca A Implinit 78 De Ani Dar Nu și Arată Deloc Varsta


La Mulți Ani Sofia Vicoveanca Artista Implinește Astăzi 76 De Ani știri Din Bucovina


Sofia Vicoveanca Cu Barbatul Meu N Am Trait O Iubire Nebuna Marea Dragoste


Sofia Vicoveanca Sofia Vicoveanca


Sofia Vicoveanca A Implinit 77 De Ani Nu Stau Locului La Varsta Mea

Source : pinterest.com

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel